Sales Makeover Live – the art of digital negotiation

Förhandla som ett proffs på digitala möten: 7 strategier, 5 metoder och 3 verktyg.
 
“En signatur, det var allt som återstod. Då kräver inköpschefen en högre rabatt, bättre betalningsvillkor och en kortare avtalstid. I princip allt vi tidigare var överens om ville kunden ändra på”
 
Förmodligen har du inte upplevt en liknande förhandlingssituation – än. Men i takt med att kundernas digitala köpresa öppnar för fler och lättare prisjämförelser och dessa sker via digitala möten kommer du och ditt team förmodligen hamna i fler tuffa förhandlingar än tidigare. Förhandlingen är dessutom den situation i säljcykeln där vi säljare är som mest sårbara – planera och genomföra förhandlingar är därför en av de viktigaste säljförmågorna att träna upp.
 
Många säljare har givit bort halva marginalen genom att lämna en allt för hög rabatt.
Under detta live-sända event från Salesmakeover studios kommer Peter Ericsson och Jens Edgren att ge dig insikt och verktyg för att du skall bli en bättre förhandlare:
 • 7 förhandlingsstrategier som professionella inköpare använder för att pressa priset
• 5 metoder som gör dig till en bättre lyssnare, ökar din genomslagskraft och når avslut
• 3 verktyg för att förbereda, genomföra och avsluta en förhandling
 
Du har förhandlat i hela ditt liv, faktum är att vi alla gör små förhandlingar varje dag. Många av oss tror att vi måste ge bort rabatter, acceptera sämre villkor och göra eftergifter för att få en affär, skapa ”win-win”, att ge för att få. Vi kommer garanterat göra dig besviken – de flesta kunder är inte intresserad av att du skall bli en ”vinnare”, de vill få sina behov (affärsmässiga och känslomässiga) tillgodosedda. Med Sales Makovers förhandlingsmetod kan du ge dem vad de vill ha UTAN att ge bort någonting. Det finns alltid något mer att förhandla om– om du frågar på rätt sätt.
 
Som en del av Sales Makeover Live kommer vi introducera nya kraftfulla säljtekniker, viritual reality träning och en ”negotiation challenge”.
Salesmakeover Live ”the art on negotiation” bygger på det bästa från INSEAD, Chris Voss och samtalstekniker hämtade från psykologer.
 
Medverkande: Peter Ericsson och Jens Edgren. Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer sändas på Youtube.

11 juni 2021 08:30-09:30

Anmälningsformulär

Webinariets presentatörer

Jens_Edgren_320x406.jpg

Jens Edgren

Jens Edgren, CEO Salesmakeover, har utbildat fler än 15000 säljare i alla världsdelar i förhandlingsteknik, författare till 7 populära böcker om Solution Selling.

Peter_Ericson2.jpg

Peter Ericson

Peter Ericsson, fd försäljningsdirektör på Microsoft, har under sin karriär förhandlat fram miljardaffärer.

Digitalisera säljkåren med Sales Makeover

Telefonnummer
Besöksadress

Fredrikslundsvägen 2, 168 51 Bromma

Sales Makeover hjälper dig och din organisation att öka er försäljning.

Om Sales Makeover

All rights reserved 2020