Vi saknar dig!

Sedan du gjorde Solution Selling® training har det hänt mycket på Salesmakeover Richardson Sales Performance* –  men vad har hänt med dig? Var är du nu? Vilka är dina utmaningar i försäljning och ledarskap? Kan vi vara en partner och stödja dina ambitioner och mål just nu eller i framtiden?

 

Låt oss ge dig en varm välkomstpresent: ”Co -Creative Selling” inklusive det bästa verktyget från Solution Selling® – The Salescompass® eller ”Konsten att lyckas med Social Selling, från likes till affärer” av Jens Edgren – du väljer. Fyll i formuläret och hämta boken.

 

Ha en bra dag och alla de bästa önskningarna från Team Sales Makeover Richardson Sales Performance

 

* Salesmakeover Richardson Sales Performance har utvecklat Solution Selling® säljmetod för att stötta dagens utmaningar i den nya B2B försäljningsmiljön. Vi har lagt till nya spännande sätt att träna: individuell och teambaserad sales skills assessment och anpassade digitala online träningar, Consultative Selling® och AI-stödda försäljningssimuleringar. Vi utbildar säljare, chefer och konsulter i mer än 40 länder och 50+ språk, samarbetar med marknadsledande CRM -system som Microsoft CRM och Salesforce.

Sales Makeover är en del av Richardson Sales Performance.

All rights reserved 2020